Veel gestelde vragen

De prijs voor het Doe-Het-zelf pakket is €37,- ex btw per maand. Als je dit jaarlijks betaald krijg je €10,- per maand korting.

De prijs voor het All-in pakket is €57,- ex btw per maand. Ook hier heb je de optie om het jaarlijks te betalen met €10,- ex btw korting per maand.

Nee er zijn geen eenmalige kosten.

Ja, zeker. De website en domeinnaam zijn in eigendom van de ondernemer.

De betaling word iedere maand automatisch geïncasseerd via Mollie. Je ontvangt van ons via de email een factuur van de betaling.

De website is maandelijks opzegbaar mits je jaarlijks hebt betaald. Anders moet je het een jaar afnemen voordat je het kan opzeggen.

Dat hangt er natuurlijk van af hoe handig jij bent met computers. Wij geloven er in dat iedereen een website kan maken via dewebsitegids.nl. Om je een beetje een richtlijn te geven kan je denken aan powerpoint. Het heeft ongeveer dezelfde moeilijkheidsgraad.

Wij vinden het heel jammer dat je gaat! Maar als je het wilt opzeggen kan dat natuurlijk. Stuur ons een mailtje op [email protected] en dan zullen wij z.s.m. contact met je opnemen.

Je kan ons niet telefonisch bereiken op dit moment. Stuur daarom een chatbericht via de chatbot, email ons op [email protected] of WhatsApp ons direct.

Eerst even rondkijken?