Waarom kiezen voor ons All-in Website Pakket?

Ben je op zoek naar een stressvrije, krachtige en voordelige oplossing voor jouw online aanwezigheid? Kies dan ons All-in Website Pakket. Dit pakket biedt een reeks voordelen waarmee je een professionele website binnen enkele dagen online hebt staan, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge investeringskosten of technische complicaties!

In het kort, ons All-in Website Pakket biedt de perfecte oplossing voor ondernemers en bedrijven die een professionele online aanwezigheid willen zonder de zorgen van technisch beheer en hoge investeringskosten. Kies voor gemak, kies voor kwaliteit, kies voor groei met ons All-in Website Pakket.

Direct van start

Transparante prijzen

Voordeel 1: Design op maat

Wanneer je voor ons All-in Website Pakket kiest, ontvang je een website die speciaal voor jou is ontworpen. Ons team van getalenteerde ontwerpers zal samen met jou werken om een visueel aantrekkelijke en unieke website te creëren die perfect aansluit op jouw merk en doelstellingen. Geen standaardtemplates, maar een op maat gemaakt ontwerp dat jouw verhaal vertelt.

Voordeel 2: Maandelijks Onderhoud

Een website onderhouden en up-to-date houden kan tijdrovend zijn. Met ons All-in Website Pakket nemen wij dit zware werk voor jou uit handen. Wij zorgen voor regelmatige updates, back-ups en beveiligingsmaatregelen, zodat jouw website altijd soepel en veilig blijft draaien. Jij kunt je concentreren op wat voor jou het belangrijkst is: je bedrijf.

Voordeel 3: 10 Aanpassingen per Maand

Heb je wijzigingen of updates nodig op je website? Met ons pakket kun je tot wel 10 aanpassingen per maand doorvoeren. Of het nu gaat om het bijwerken van teksten, het toevoegen van nieuwe pagina’s of het aanpassen van afbeeldingen, wij staan klaar om jouw website precies zoals jij het wilt te laten functioneren.

Voordeel 4: Meer opslagruimte

Het All-in Website Pakket biedt ruime opslagruimte voor al jouw website-inhoud, van afbeeldingen tot video’s en meer. Dit betekent dat je voldoende ruimte hebt om jouw website te laten groeien en uitbreiden zonder je zorgen te hoeven maken over beperkingen.

Voordeel 5: Priority Support

Wij begrijpen dat problemen zich op de meest ongelegen momenten kunnen voordoen. Met ons All-in Website Pakket geniet je van prioriteitsondersteuning. Ons toegewijde team staat altijd voor je klaar om eventuele vragen of problemen snel op te lossen, zodat je snel weer door kunt.

Voordeel 6: Vast Maandelijks Tarief

Een van de grootste voordelen van ons All-in Website Pakket is het vaste maandelijkse tarief. Geen verrassingen, geen verborgen kosten. Je weet precies wat je elke maand kunt verwachten, waardoor budgettering eenvoudig wordt.

Hoe werkt het?

Direct van start

Transparante prijzen

Stap 1: Demo aanvragen

Via het aanvraagformulier laat je jouw gegevens achter en dan gaan wij aan de slag om een demo te maken. Je krijgt verschillende designs toegestuurd per mail waaruit je kan kiezen. Vanuit daar plannen we een afspraak in om samen de demo’s te bekijken en jouw wensen door te nemen.

  • Eerste demo binnen 1 dag
  • 3 verschillende designs
  • Persoonlijke touch

Direct van start

Transparante prijzen

Stap 2: Aanlevering

Nadat we allebei tevreden zijn met de demo is het tijd om de website te vullen. Jij levert relevante teksten en foto’s aan voor op de website en wij maken er een geheel van.

  • Design op maat
  • Persoonlijke benadering
  • Snel online

Direct van start

Transparante prijzen

Stap 3: Livegang

En klaar! Je website is klaar om live te gaan! Nadat we de domeinnaam hebben geregistreerd gaan wij de website inplannen om live te gaan. Dit kan al binnen één dag geregeld zijn!

  • Website op maat
  • 5+ jaar ervaring
  • Persoonlijke touch

Direct van start

Transparante prijzen

Tarieven

Een professionele website hoeft geen duizenden euro’s meer te kosten!

Nu de eerste maand GRATIS

Plan eenvoudig een belafspraak in!

Actie loopt tot 1 juli 2024

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Plan eenvoudig een afspraak in via het formulier hieronder.

Bjorn Vriens

Eigenaar dewebsitegids.nl