Waarom Kiezen voor Ons DIY Website Pakket?

In een notendop, ons DIY Website Pakket is de ultieme keuze voor iedereen die zijn online aanwezigheid wil vestigen of uitbreiden zonder technische obstakels. Je leert, bouwt en beheert je website op je eigen tempo en binnen je eigen mogelijkheden. Ontdek de wereld van online mogelijkheden met ons DIY Website Pakket.

Heb je ooit gedroomd van het hebben van je eigen professionele website, maar kom je niet verder door de technische uitdagingen? Ons DIY Website Pakket biedt de perfecte oplossing voor iedereen die zijn online aanwezigheid wil vestigen zonder enige technische voorkennis. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten kiezen voor ons DIY Website Pakket:

Direct van start

Transparante prijzen

Voordeel 1: Website bouwen zonder Technische Kennis

Met ons DIY Website Pakket heb je toegang tot een uitgebreide serie van maar liefst 30 lessen. Deze lessen zijn ontworpen om je stap voor stap door het proces van het bouwen van je eigen website te leiden, zelfs als je nog nooit eerder een website hebt gemaakt. Geen technische kennis vereist. Je leert de essentiële vaardigheden om je website te ontwerpen, te bouwen en te beheren.

Voordeel 2: Vooraf Gebouwde Blokken Binnen WordPress

Wij begrijpen dat het bouwen van een website vanaf nul een ontmoedigende taak kan zijn. Daarom biedt ons DIY Website Pakket toegang tot een uitgebreide bibliotheek van vooraf gebouwde blokken binnen WordPress. Deze blokken zijn ontworpen om het proces van het creëren van pagina’s en inhoud eenvoudig en efficiënt te maken. Kies gewoon de blokken die bij jouw behoeften passen en pas ze aan om je unieke stijl en boodschap weer te geven.

Voordeel 3: Begrijp Hoe een WordPress Website Werkt

Met onze uitgebreide lessen kom je niet alleen te weten hoe je een website bouwt, maar ook hoe een WordPress-website in elkaar steekt. Dit inzicht zal je helpen bij het effectiever beheren en aanpassen van je website in de toekomst. Je wordt zelfverzekerd en onafhankelijk in het onderhouden van je online aanwezigheid.

Voordeel 4: Vast Maandelijks Tarief

We begrijpen dat budgettering belangrijk is. Ons DIY Website Pakket wordt aangeboden tegen een vast maandelijks tarief, zodat je duidelijkheid hebt over je kosten en geen verrassingen tegenkomt. Geen hoge investeringskosten; gewoon een betaalbaar maandelijks tarief om je website te creëren en te onderhouden.

Hoe werkt het?

Direct van start

Transparante prijzen

What you see, is what you get!

Je gaat werken met een visuele editor waarmee je de website kan opmaken zoals de gebruiker die ziet. Geen complexe coderingen of moeilijke elementen. Gewoon een drag & drop systeem. Je kan het vergelijken met Microsoft Powerpoint. Het kind kan de was doen!

 • Eenvoudig te leren systeem
 • Snel werken met een live builder
 • Vele designopties

Eerst even rondkijken?

Snel online

Inhoud en lessen

In 35+ verschillende lessen nemen wij jou mee in de wereld van het bouwen van een website. Zo ga je aan de slag met je eigen huisstijl, een logo, teksten schrijven en het designen van de website zelf. Ook de zoekmachines worden behandeld zodat jij een kickstart kan maken met je website!

 • 35+ uitgebreide lessen

 • Webdesign, huisstijl en logo ontwerpen
 • Op eigen tempo te volgen

Eerst even rondkijken?

Snel online

Hosting en domeinnaam

Jouw website komt op een snelle hosting te staan, gespecialiseerd in WordPress. Wij hebben een eigen server dus kunnen jou daarom een scherpe prijs aanbieden voor een goede kwaliteit. Daarbij kan je een .nl of .eu domeinnaam uitzoeken die past bij je website.

 • 24/7 domeinnaammonitoring
 • Gratis .nl of .eu domeinnaam
 • Snelle support

Eerst even rondkijken?

Snel online

Over dewebsitegids.nl

Dewebsitegids.nl is een online leerprogramma dat iedereen in staat stelt om zijn of haar eigen website te bouwen. In meer dan 30 verschillende lessen, begeleid ik je stap voor stap door het proces van het maken van een website. Of je nu een ondernemer, freelancer, creatieveling of gewoon een gepassioneerde starter bent, dewebsitegids.nl is ontworpen om jou te helpen je online aanwezigheid te versterken.

 • Online leerprogramma

 • 5+ jaar ervaring
 • Persoonlijke touch

Eerst even rondkijken?

Snel online

Tarieven

Een professionele website hoeft geen duizenden euro’s meer te kosten!

Gratis lessen

Dit zijn 4 video’s uit dewebsitegids.nl geheel gratis te bekijken voor jou!

Les 2.4: implementeren van de huisstijl

Les 3.2: De binnenkomer

Les 3.7: Blog en nieuwsberichten

Les 3.8: Contactpagina maken

Nu de eerste maand GRATIS

Plan eenvoudig een belafspraak in!

Actie loopt tot 1 juli 2024

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Plan eenvoudig een afspraak in via het formulier hieronder.

Bjorn Vriens

Eigenaar dewebsitegids.nl